Şahin'den Engelli Ayşe'ye Akülü Araç

Doğuştan zihinsel ve bedensel engelli olan 18 yaşında ki Ayşe Aşır'a yardımeli uzatan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ayşe'yi evinde ziyaret ederek, akülü araç hediye etti.

Belediye Haberleri 27.09.2013 17:45:11 0
Şahin

 

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Elmadağ ilçesindeki engelli vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor.

 

Doğuştan zihinsel ve bedensel engelli olan 18 yaşında ki Ayşe Aşır’a yardımeli uzatan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ayşe’yi  evinde ziyaret ederek, akülü araç hediye etti.

 Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin Ayşe Aşır’a Akülü aracını teslim ettikten sonra yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Yaşlı veya engelli vatandaşlarımızın uygun mekânlara ve hayatı kolaylaştıran teknolojilere ihtiyaçları var. Kimileri maddi imkânsızlıklar nedeniyle bu ihtiyaçlarını karşılayamamaktadır. Bizler de bu konuda engelli vatandaşlarımıza ve onların ailelerine yardım etmek amacı ile 2009 yılından itibaren İlçemizde bu tür yardımlaşma faaliyetlerini imkânlar dâhilinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Engellilere karşı duygudaşlık kurmanın çok daha faydalı olacağını belirten Başkan Şahin; “İnsanların, “Ben engelli olsaydım, bana nasıl davranılmasını isterdim” sorusunu yanıtlayarak, engelli kardeşlerimize nasıl davranılması gerektiği ve onların önlerine konulan engellerin nasıl ortadan kaldırılabileceği konusunda daha duyarlı olunacağına inanıyorum.”dedi.

 Engelli Ayşe Aşır’ın  Babası İsmail Aşır’da desteklerinden dolayı Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’e teşekkür etti. Duygulu anlar yaşayan baba  İsmail Aşır; “ Bu zor günümüzde bizlerin yanında olarak, bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Gazi Şahin’e teşekkür ediyorum.Allah O’ndan razı olsun” dedi.


HABER:ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER AJANSI

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19